Print digital | Carti de vizita | Mape de prezentare | Pliante | Invitatii | Felicitari personalizate | personalizare CD/ DVD/ miniCD | Serigrafiere | Tipar digital

Carti de vizita - Tiparire carti de vizita

Carti de vizita

ImprimareEmail

In prezent, cartile de vizita sunt un element important in crearea unei imagini business, fiind si un instrument de marketing simplu si eficient.

In plus, o carte de vizita contine datele esentiale de identificare ale persoanei sau ale companiei. Numele si prenumele, adresa si logo-ul firmei, numerele de telefon, adresa de e-mail sau site-ul firmei faciliteaza partenerilor si viitorilor clienti posibilitatea de a va contacta si, implicit, de a apela la serviciile si produsele oferite.

 

Tocmai de aceea alegerea potrivita a cartii de vizita poate face diferenta.

 

Un material deosebit, un design atractiv si de bun gust, in concordanta cu activitatea pe care o desfasurati si o realizare profesionista va pot pune in valoare atat in mediul de afaceri cat si in viata de zi cu zi.

 

Pentru aceasta, echipa printdigitalrapid va pune la dispozitie posibilitatea de imprimare si personalizare a cartilor dvs de vizita la standarde calitative ridicate.

 

Realizam:

-         policromie fata;

-         policromie fata/verso.

 

Posibilitatile de alegere sunt nelimitate, de la tipul de hartie, dimensiune, forma, culoare, pana la fonturi si marimea textului.

 

Designul poate fi realizat de dvs sau il putem face noi, conform instructiunilor dvs.

In plus, suntem deschisi ideilor si sugestiilor!

Tipar digital profesional de carti de vizita

Carti de vizita

 

Produse si servicii

Oferim toata gama de produse si servicii legate de tipar digital, web design si promovare. Respectam cele mai inalte standarde de calitate in domeniu, reusind totusi sa pastram un nivel al preturilor sub media pietei.

Informatii de contact

Adresa: Str. Dimitrie Pompeiu nr. 8, Sector 2, Bucuresti (Centrul de Afaceri FEPER - Zona Metrou Pipera)

Tel/Fax: 021.242.1428 / 021.242.0383
Mobil: 0722.244.092
E-mail: office@printdigitalrapid.ro

Oferta lunii

Oferta lunii

Pachetul Business Start

Pentru a venii in sprijinul antreprenorilor care sunt la inceput de drum oferim pachetul de produse Business Start.Acesta cuprinde: 200 de carti de vizita / 500 de foi cu antet / 200 de CD-uri personalizate / 100 de mape de prezentare